Különösen kreatív, gyakorlatias emberként számtalan sikeresen megvalósított műszaki ötletet követően, Megyesi László 1999-ben, egy építőipari, innovációs pályázat kapcsán látott neki legnagyobb volumenű projektjének.

Célja az volt, hogy olyan építőanyagot fejlesszen ki, amely az építési folyamatot nagyságrendekkel felgyorsítja, valamint a beruházási költségeket jelentősen csökkenti.

2 év kutatómunka után a Nyugat-Európában már bizonyított, kiváló hő- és hangszigetelésű, valamint tűzálló polisztirol alapanyagra esett a választás.

12 évnyi termékfejlesztés és minőségellenőrzést követően 2011-ben levédette szellemi termékét, „Polisztirol elemekből kialakított vasbeton vázszerkezetes fal” megnevezéssel. Saját vállalkozást alapított és megkezdte a monogramját viselő ML-FALPANEL gyártását, amely a vasbeton vázszerkezetes fal alapja, viszont felhasználási területe széles: tartó- és válaszfalak, korlát- és kerítéselemek is készülnek belőle.

A 2010-es évek szigorúbb épületenergetikai követelményei és az állandó építési munkaerőhiány sikeressé tette az új gyorsépítési rendszert: ami alacsony költséggel, kevés munkaerővel, gyorsan felépíthető és utólagos hőszigetelést sem igényel.

A Győr melletti gyártóüzem kiegészítő termékvonalát képezik az épületdíszítő elemek,  amelyek – szintén saját fejlesztésű – extra erős, időjárás hatása elleni védelemmel és madarak elleni kéregbevonattal is rendelkeznek.

2019-ben jelentősen bővült a vállalkozás: BAUEXPRESS.HU néven megkezdődött a Győr-Moson-Sopron megyei kivitelező cégek és egyéni építkezők közvetlen kiszolgálása.